| Bateria - Startovanie tepleho motora. | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
Kweni
Počet príspevkov : 477 Join date : 23.12.2010 Age : 33 Bydlisko : Nové Zámky
| Predmet: Re: Bateria - Startovanie tepleho motora. Ne november 09, 2014 9:13 am | |
| | |
|
| |
Kweni
| Predmet: Re: Bateria - Startovanie tepleho motora. Ne november 09, 2014 9:17 am | |
| Skusal som viac krat nastartovat roztlacenim na dvojke .. Bez cudzej pomoci takze poklus vedla moto .. Ak to nerobis na smyklavom povrchu a teda mas dostatocny grip tak zarucene nastartuje .. Este nikdy ma to nesklamalo .. Netreba sa toho bat kym nabere rychlost davno stihnes stlacit spojku a brzdu .. | |
|
| |
riki1 Admin
Počet príspevkov : 813 Join date : 06.04.2009
| Predmet: Re: Bateria - Startovanie tepleho motora. Po november 10, 2014 9:57 am | |
| ... lenze tvoje tazisko je asi podstatne nizsie ako moje (neviem ci si skusal aj teraz, ked uz vazis menej), takze ja by som sa pri takom sposobe startovania hlavne bal toho , ze v zapale tlacenia by som ju preklopil na druhu stranu a potom jeeeeeeb na zem... | |
|
| |
Kweni
| Predmet: Re: Bateria - Startovanie tepleho motora. Po november 10, 2014 12:50 pm | |
| Pravda.. Neskusal.. Ale viem ze som bol milo prekvapeny ze som nemal pri tom ziadne krizove situacie.. Teda ze moto posluchala .. Ale rozumiem ti. Skusat to (sam) nemusis | |
|
| |
prdlafka
Počet príspevkov : 376 Join date : 01.05.2009 Age : 50 Bydlisko : blava
| Predmet: Re: Bateria - Startovanie tepleho motora. Po november 10, 2014 1:07 pm | |
| sak nas kwenasko bude mat zas po vianociach svoju povodnu hmotnost a bue sa mu busa roztlacat ojojooooj.... | |
|
| |
Kweni
| Predmet: Re: Bateria - Startovanie tepleho motora. Po november 10, 2014 1:50 pm | |
| Na Vianoce som schudol najviac .. Jaaaj Rikinator .. Agent provokater | |
|
| |
prdlafka
Počet príspevkov : 376 Join date : 01.05.2009 Age : 50 Bydlisko : blava
| Predmet: Re: Bateria - Startovanie tepleho motora. St január 28, 2015 11:51 am | |
| neriesila by to o kusok silnejsia baterka? ten isty rozmer, len silnejsia...
inak roztlacat busu sam si neviem dost dobre predstavit...mozno keby ma tlacil niekto iny a ja by som na nej sedel, tak povedzme, ale sam...no do toho by som asi nesiel...odhliadnuc od toho, ze pretocit tym motorom aj na dvojke by bol zrejme problem...alebo z kopca... | |
|
| |
Kweni
| Predmet: Re: Bateria - Startovanie tepleho motora. St január 28, 2015 11:14 pm | |
| nie prdlafka ale padafka .. keď človek musí tak tak musí nerieši či ma vietor do chrbta, ide z kopca, je niekto po ruke | |
|
| |
riki1 Admin
| Predmet: Re: Bateria - Startovanie tepleho motora. Št január 29, 2015 8:53 am | |
| - prdlafka napísal:
- neriesila by to o kusok silnejsia baterka? ten isty rozmer, len silnejsia...
... stacila by nova baterka ... ale zatial sa mi nechce kupovat ... | |
|
| |
riki1 Admin
| Predmet: Re: Bateria - Startovanie tepleho motora. Po február 16, 2015 7:55 am | |
| Tak som sa predsa len rozhodol kupit novu baterku, hlavne ma k tomu prinutilo to, ze idem za chvilu na STK a tam by to blbo vyzeralo, keby tepla nenastartovala.
Baterka uz ma 6 rokov(mozno 7), takze jej to asi uz stacilo, aj ked studeny motor (aj za minus teploty) toci a nastartuje bez problemov, len teply nevladze pretocit. | |
|
| |
riki1 Admin
| Predmet: Re: Bateria - Startovanie tepleho motora. St február 18, 2015 8:35 am | |
| Uz mam novu baterku, myslim, ze sa odstranil aj ten problem, co spominal Kweni, ked po nastartovani studeneho motora pri nizkych teplotach, su par sekund otacky nizsie, nestabilne. Skusal som to zatial len raz.
.... a skusil som uz aj druhy krat, tak mierne par sekundove zakolisanie otacok po nastartovani v tuhej zime tam predsa len stale je ... | |
|
| |
riki1 Admin
| Predmet: Re: Bateria - Startovanie tepleho motora. Po marec 16, 2015 4:13 pm | |
| | |
|
| |
Kweni
| Predmet: Re: Bateria - Startovanie tepleho motora. Ut marec 17, 2015 4:03 pm | |
| Po zimnej odstavke a vcerajsom celodennom zapnutom alarme som ju musel roztlacat .. 2jka .. Desat krokov pustim spojku pridam plyn brrm stlacim spojku a pomaly pribrzdujem .. Uplne v pohode. .. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Bateria - Startovanie tepleho motora. | |
| |
|
| |
| Bateria - Startovanie tepleho motora. | |
|