FORUM HAYABUSA & B-KING
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM HAYABUSA & B-KING

Forum is closed, forum je uz zamknute.

DomovLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenie

Cukání motorky a nízký výkon

Goto down 
+2
riki1
hpridal
6 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
riki1
Admin
riki1

Počet príspevkov : 813

Cukání motorky a nízký výkon - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Cukání motorky a nízký výkon   Cukání motorky a nízký výkon - Stránka 2 I_icon_minitimePi júl 17, 2015 7:41 am

Sitko akeho filtra ? Lebo ak paliva, tak to s prasnostou nemoze mat nic.
Návrat hore Goto down
Kweni

Kweni

Počet príspevkov : 477

OdoslaťPredmet: Re: Cukání motorky a nízký výkon   Cukání motorky a nízký výkon - Stránka 2 I_icon_minitimePi júl 17, 2015 7:34 pm

Palivového .. výmenené .. ale baterka je mŕtva takže dobíjam a rovno aj objednávam pre istotu novú .. je mi to salám .. vyzerá to ako čajový sáčok

Cukání motorky a nízký výkon - Stránka 2 Imgresize

Cukání motorky a nízký výkon - Stránka 2 Imgresize
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/user/jawadandy
Kweni

Kweni

OdoslaťPredmet: Re: Cukání motorky a nízký výkon   Cukání motorky a nízký výkon - Stránka 2 I_icon_minitimePo august 31, 2015 2:32 pm

keeeď už som sa tu prihlásil ..

keď ideš na voľnobehu napr. na 2jke tak ti motor drží plynulé otáčky(rýchlosť napr. v kolónach) aalebo je v tom cítiť slabé kolísanie teda proste nie je to hladké kotúlanie sa konšt. rýchlosti ? .. lebo som dávnejšie čítal múdre komentáre od múdrych hláv že keď sa motor často používa na nízkych otáčkach taak údajne skôr odchádza(naťahuje sa) rozvodová reťaz aaa práve takýmto spôsobom sa to prejavuje ? Question Shocked

pochopiteľne nie je tam veľký rozdiel len proste prirodzené také zvyšovanie a znižovanie rýchlosti .. žiadne trhanie alebo čo ja viem čo
Návrat hore Goto down
riki1
Admin
riki1

OdoslaťPredmet: Re: Cukání motorky a nízký výkon   Cukání motorky a nízký výkon - Stránka 2 I_icon_minitimePo august 31, 2015 2:47 pm

Nemyslím, že by som niekedy bol siel na Hayabuse na volnobehu, to jest bez plynu, tak, aby motor zaberal (teda ked sa nejedna o brzdenie motorom), takze neviem, ale vyskusam ak nezabudnem a potom napisem. Myslim, ale ze je to pre ten motor dost nepriaznivy stav, kedze je to motocyklovy motor stavany aj do vysokych otacok, volnobezne otacky musia byt tym padom vyssie a aj menej stabilne ako u auta.

Na volnobehu, sem tam idem so svojim 1.9 TDI, to je motor ako v tanku !
Návrat hore Goto down
Kweni

Kweni

OdoslaťPredmet: Re: Cukání motorky a nízký výkon   Cukání motorky a nízký výkon - Stránka 2 I_icon_minitimePo august 31, 2015 2:51 pm

tak hrať sa so spojkou alebo držať voľnobeh .. volím menšie zlo Very Happy .. najhoršie je keď ide kolóna pomalšie ako je voľnobeh jednotky ... tooo už je svalovica v zápästí .. aale tak to zažije človek len zriedka .. aaj to musí byť turisticky rušné mestečko Very Happy
Návrat hore Goto down
riki1
Admin
riki1

OdoslaťPredmet: Re: Cukání motorky a nízký výkon   Cukání motorky a nízký výkon - Stránka 2 I_icon_minitimeSt september 02, 2015 6:18 am

Vyskusal som jazdu na volnobeh so zaradenou rychlostou.

V jednotke ma moto dostatocny krutak na pohyb motorky bez plynu.

V dvojke to je uz ale na hrane a motor sa uz trapi, urcite by som tak nejazdil a preradil by som do jednotky a siel pod miernym plynom. Na tachometri sa sice ten nekludny chod nijako neprejavuje, rucicka ukazuje bez pohnutia tesne pod 20 km/hod.

Ta nepravidelnost urcite nema nic spolocne s natiahnutim (opotrebenim) rozvodovej retaze.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Cukání motorky a nízký výkon   Cukání motorky a nízký výkon - Stránka 2 I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Cukání motorky a nízký výkon
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Výkon s DB a bez DB Killeru

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
FORUM HAYABUSA & B-KING :: PORADNA-
Prejdi na: