FORUM HAYABUSA & B-KING
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM HAYABUSA & B-KING

Forum is closed, forum je uz zamknute.

DomovLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenie

HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.

Goto down 
+5
mari
Kweni
Milky
prdlafka
riki1
9 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorSpráva
Kweni

Kweni

Počet príspevkov : 477

HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimeŠt máj 17, 2012 7:42 pm

Milky : moje brašne vydržali 5hodín jazdy s priemerkou 130kmh a nič sa im nestalo .. nechápem tvoje komplexy z materiálu .. a miestami som išiel aj viac ako 200..

mne sa napríklad strašne nepáčia kufre na Hayabusi ..
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/user/jawadandy
Milky

Milky

Počet príspevkov : 23

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimeŠt máj 17, 2012 7:58 pm

Kweni, ja neriešim nič :-) len som napísal svoj názor že sa mi to nepáči, keď si ty spokojný tak je to ok.
Návrat hore Goto down
prdlafka

prdlafka

Počet príspevkov : 376

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimeŠt máj 17, 2012 8:21 pm

svet je maly...

Návrat hore Goto down
riki1
Admin
riki1

Počet príspevkov : 813

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimePi máj 18, 2012 4:37 pm

Moju novu tasku som vyskusal, neodletela ani pri vysokych rychlostiach, a mozem mat este aj ruksak na chrbte , zmesti sa, aerodynamika OK, zmesti sa don nej vela, takze som spokojny.
Návrat hore Goto down
prdlafka

prdlafka

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimePi máj 18, 2012 8:38 pm

skus este aj maly tankvak...uvidis...a zaujimalo by ma pri akych vysokych rychlostiach vydrzal...chcel si povedat, ze vydrzi aj rychlost 130 kmh... Very Happy
Návrat hore Goto down
riki1
Admin
riki1

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimePi máj 18, 2012 8:55 pm

Vysoke rychlosti su nad 220 a tankvak uz nepotrebujem, lebo stale nosim ruksak aj koli aerodynamike a aj vyzera OK a mam v nom vsetko co k moto potrebujem a este aj dost miesta na kadeco.

Inac tu tasku na moto mozno ani nepouzijem, lebo na ziadnu dlhsiu turistiku nechodim, ale co ked raz ... Question
Návrat hore Goto down
Milky

Milky

Počet príspevkov : 23

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimePi máj 18, 2012 9:32 pm

Ja viem čo som písal a stojím si za tím. Niečo mám už odjazdené iba na predposlednej CBR-ke som spravil za 10 rokov 120 000 Km aj z taškami aj kuframi, tak že nejaká skúsenosť je.

Ale fakt sa mi tu nechce doťahovať.

Prajem Ti veľa bezpečných kilometrov...myslím to úprimne.
Návrat hore Goto down
prdlafka

prdlafka

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimePi jún 08, 2012 8:12 am

ja zas nerad jazdim s cimkolvek na chrbte...myslim ruksak, neviem, ale nemam z toho dobry pocit a sekundarne si pripadam ako turista z tatier, ktoremu sa uz domov nechcelo slapat peso, tak slohol v poprade pred tescom motorku... Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
riki1
Admin
riki1

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimePi jún 08, 2012 9:19 am

... myslim, ze ruksak vyzera dobre na vsetkych motorkach aj na supersporte a je aj aerodynamicky vyhodny na Hayabuse ...
Návrat hore Goto down
mari

mari

Počet príspevkov : 36

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimePo júl 16, 2012 2:08 pm

HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 95684_Snmek333
HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 95685_Snmek324
HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 95686_164357

po lehké úprvě jsem to dal i na Bandasku 1250

HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 95687_304218
Návrat hore Goto down
rainman

rainman

Počet príspevkov : 48

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimePo júl 16, 2012 6:01 pm

tumbsup
Návrat hore Goto down
D114

Počet príspevkov : 53

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimePi september 28, 2012 9:39 pm

Tak dnes sme si urobili radost, kurier doniesol novucicky kufor 48L:

HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 Metalicpearlwhite

no nekup to ked nan dali 30% jesennu zlavu a 60€ na turisticke plexi je doma Very Happy.

Samozrejme je to kupa na slepo lebo som tak 6000 km od domova a nemam ani tusenia ako to bude vyzerat, ale nekup to za tu cenu Very Happy
Nosic mam uz doma SWmotech tiez este nenahodeny tak ked najblizsie pridem skusim to nahodit a nafotit.

Cheers
Návrat hore Goto down
D114

OdoslaťPredmet: Nocice batoziny II.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimeŠt október 04, 2012 8:31 pm

A este jeden pohlad Smile

HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 Imagefad
Návrat hore Goto down
prdlafka

prdlafka

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimeŠt október 04, 2012 8:42 pm

dd114: co je to za kufor? ma to aj brzdove svetla? vyzera, jak keby bol na nu vyrobeny... tumbsup

riki: dobre sa ti dava palec hore co? nebyt mna tak mozes davat vies co... Very Happy
Návrat hore Goto down
D114

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimeŠt október 04, 2012 9:06 pm

prdlafka: je to coocase astra 48 perletova biela presne ako masina, zmestia sa tam dve integraly a fakt sa mi paci, ma aj zadne svetla, alarm a dialkove, ma vlastnu bateriu, ktora je dobijana pocas jazdy Wink
Návrat hore Goto down
prdlafka

prdlafka

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimeŠt október 04, 2012 9:09 pm

tak presne hetaky kufor som mal, ale od SW motech aj s alarmom, zdrojom, brzdovymi ledkami, dala sa stelovat citlivost, ale cierny leskly a vnutri bol tapacirovany...perfektny bol, len casom sa ten alarm dodrbal, musel som preletovat kontakty...jo a malo to aj dialkove zamykanie a dalo sa to nastavit, aby sa to samo zamklo ked si to zatvoril
Návrat hore Goto down
D114

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimeŠt október 04, 2012 9:23 pm

ako keby si o mojom pisal Smile inak mam ho na drziaku swmotech, montaz v pohode ale manual uvadza, ze max. rychlost 120km/h tak neviem, ci ho neprichytim este pavukom alebo niecim podobnym
Návrat hore Goto down
prdlafka

prdlafka

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimeŠt október 04, 2012 9:33 pm

ja som s nim valil aj 220 a neodletel...inak budu to vlastne tie iste kufre, len ina firma...

http://www.norcobikes.sk/tray-topcase-p-5176.html?osCsid=koijhd3rk49udhu1e3aoisnci0
Návrat hore Goto down
prdlafka

prdlafka

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimeŠt október 04, 2012 9:34 pm

ja som ho ale kupil v cechach trocha lacnejsie v triskeli, ale osobne nie cez net, mam to kusok a poznam sa trocha s nimi

www.triskel.cz
Návrat hore Goto down
D114

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimeŠt október 04, 2012 9:38 pm

ja som ho kupil v styxe stal 200€ ale teraz maju 30% zlavu tak mi ho dali za 140€ aj s postou Smile
Návrat hore Goto down
prdlafka

prdlafka

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimeŠt október 04, 2012 9:49 pm

to je dobra cena vzhladom na to, aky je...
Návrat hore Goto down
prdlafka

prdlafka

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimeŠt október 04, 2012 9:50 pm

sak ale pockaj, dojde sem kwenas a vyvedie nas z omylu aj s jeho handrovymi multifunkcnymi kabelami Very Happy
Návrat hore Goto down
D114

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimeŠt október 04, 2012 10:20 pm

:d no kde sa flaka chalan jeden ? :d
Návrat hore Goto down
jchvatal

jchvatal

Počet príspevkov : 102

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimePi október 05, 2012 9:27 am

Já chci fotku ze zadu, jak to vypadá?
Návrat hore Goto down
Kweni

Kweni

Počet príspevkov : 477

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitimePi október 05, 2012 12:48 pm

dobrá cena Very Happy .. lafka Razz

keď si pozváram na to nosič tak si jeden modrý kúpim možno aj ja ..
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/user/jawadandy
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.   HAYABUSA , nosice batoziny a kufre. - Stránka 2 I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

HAYABUSA , nosice batoziny a kufre.
Návrat hore 
Strana 2 z 4Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» I sell original OEM fairing for Hayabusa GEN II - predam plasty Hayabusa GEN II
» Predám nové bočné kufre Givi V35N
» HAYABUSA vs BMW K1300S
» FERRARI-Hayabusa
» Hayabusa a palivo E85

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
FORUM HAYABUSA & B-KING :: PORADNA-
Prejdi na: