| | brm,brm .. a kua bum, bum alebo ako zmenšiť Smart-a s Hayabusou | |
| |
Mal si už niekedy nehodu na motorke ? | Áno, nabúrali do mňa | | 0% | [ 0 ] | Áno, sám som ju zavinil | | 67% | [ 2 ] | Nie, zatiaľ som nemal žiadnu | | 33% | [ 1 ] | Áno, bolo ich viac | | 0% | [ 0 ] |
| Celkom hlasov : 3 | | |
| Autor | Správa |
---|
Kweni
Počet príspevkov : 477 Join date : 23.12.2010 Age : 33 Bydlisko : Nové Zámky
| Predmet: brm,brm .. a kua bum, bum alebo ako zmenšiť Smart-a s Hayabusou St august 08, 2012 9:57 pm | |
| Dňa 30.07.2012 sa mi vlastnou hlúposťou podarilo nabúrať v 70tke do zastaveného smarta (ktorý čakal kedy auto pred ním odbočí). V podstate som sa pozeral na krajnicu kde som obdivoval leho-cykel (následne som chcel pochváliť majiteľa že má super bicykel) periférne som videl biely blížiaci sa fľak tak som sa pozrel pred seba a v momente som stisol spojku + prednú brzdu tak že sa mi koleso dostalo do fleku. Z pôvodnej rýchlosti niekde okolo 70-75km/h som nechal necelé 2metre dlhý flek na ceste (72kmh = 20metrov za sekundu takže som brzdil asi 0,1sekundy) v podstate to flekovanie mi bolo platné len toľko že sa mi predná vidlica stlačila na maximum (tým mi zachránila nie len motorku ale asi aj mňa) zadné koleso pri náraze vyletelo do metrovej výšky a potom padlo naspäť a ja som po náraze zadného kolesa o zem pomaly položil motorku na ľavý bok. Motorka bola v podstate na tom veľmi dobre po takom náraze (aj pekný zvukový efekt som predviedol flekom a nárazom ) ja som utrpel hlavne psychicky keď že v prvom momente som bohoval kristoval že som kkt a podobne (totižto sa mi to stalo takmer úplne na najvzdialenejšom bode mojej dovolenky od domu) ale chvála bohu motorka nenaznačovala žiadne následky (ktoré sa ani po ďalších 1400km cestou domov nepreukázali). Čo sa týka fyzického zranenia tak jediné čo som mal bolo pár oderkov od toho ako som motorku doslovne len položil (pomaličky mi padala na zem) na asfalt kde sa mi lakeť oškrel(foto nižšie). Najkrajšie na tom všetkom bolo ako cyklista mi začal oblievať ruku aj nohu lebo si myslel že motorka ma privalila na zemi a proste čakali že budem mať nejaké zranenie. Dokonca aj brat ktorý išiel v tesnom závese za mnou rýchlo pribehol a začal zdvíhať motorku lebo si myslel že je na mne . Po tom čo som každému vysvetlil že mne nič nie je (čomu nikto nerozumel a pozerali na mňa ako na puk ) sme zdvihli motorku a spísali správu o nehode a išli späť do kempu (v ten deň sme boli v Monacu cca 200km výlet a nehoda sa mi stala na začiatku dediny kde sme mali kemp takže v podstate pár minút jazdy pred kempom ..) miesto nehody +- neviem ho presne nájsť bola to prázdna rovná cesta kde bola 70tkaV momente ako som sledoval (ešte pred nehodou) toho cyklistu myslel som na to že kua Peťo toto môže zle dopadnúť ale nejak som sa vnútorne presvedčil že sa nič nestane za tých pár sekúnd na okresnej prázdnej ceste .. ale mýlil som sa. Únava+Západ slnka+Teplo= veľmi zlá kombinácia A úplná čerešnička na torte bolo táto fotka pri klesaní z GrossGlocknera po tejto fotke asi o 5sekúnd zničoho nič fúkol vietor (dosť ťažko sa dalo udržať na nohách) a zrazu len chalani povedali nejaké tie nepekné slová po ktorých som sa otočil k motorke ktorú som uvidel na pravom boku a nechápavo som vravel "to snáď nie". Psychicky ma to zasiahlo asi viac ako tá nehoda. Celá predná a bočná kapota je rozobraná pripravená na opravu a následné farbenie len momentálne začínam vymýšľať či sa neoplatí rozobrať komplet motorku a prestriekať ju komplet do inej farby. Uvidíme. Takže takto vyzerala moja prvá nehoda na motorke(+ nečakaný zásah prírody) | |
| | | riki1 Admin
Počet príspevkov : 813 Join date : 06.04.2009
| Predmet: Re: brm,brm .. a kua bum, bum alebo ako zmenšiť Smart-a s Hayabusou Št august 09, 2012 12:45 am | |
| ... takto mas o dva zazitky viac ... | |
| | | Kweni
| Predmet: Re: brm,brm .. a kua bum, bum alebo ako zmenšiť Smart-a s Hayabusou Št august 09, 2012 12:50 am | |
| ale tie zážitky stáli za to .. | |
| | | prdlafka
Počet príspevkov : 376 Join date : 01.05.2009 Age : 50 Bydlisko : blava
| Predmet: Re: brm,brm .. a kua bum, bum alebo ako zmenšiť Smart-a s Hayabusou St august 21, 2013 11:57 am | |
| | |
| | | Kweni
| Predmet: Re: brm,brm .. a kua bum, bum alebo ako zmenšiť Smart-a s Hayabusou St august 21, 2013 1:32 pm | |
| jaj ty indián .. mne aspoň má čo sfúknuť ten vietor .. ale čo ty ?? ..tebe maximálne dvojtonové dieselové hovädo | |
| | | prdlafka
Počet príspevkov : 376 Join date : 01.05.2009 Age : 50 Bydlisko : blava
| Predmet: Re: brm,brm .. a kua bum, bum alebo ako zmenšiť Smart-a s Hayabusou St august 21, 2013 1:43 pm | |
| jaaaj ale si mudry...a na dizly nejazdim, len s krajnou nechutou | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: brm,brm .. a kua bum, bum alebo ako zmenšiť Smart-a s Hayabusou | |
| |
| | | | brm,brm .. a kua bum, bum alebo ako zmenšiť Smart-a s Hayabusou | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| Posledná téma | » FORUM JE UZ ZAMKNUTE ! FORUM IS CLOSED !Po jún 06, 2016 9:52 am pre riki1 » Viera verzus poznanie.Pi máj 13, 2016 3:27 pm pre riki1 » Gravitácia a "tmavá hmota".Ut máj 10, 2016 11:47 am pre riki1 » 3D virtuálna realita - A JE TO !St apríl 13, 2016 11:14 am pre riki1 » pancéřové hadicePi apríl 08, 2016 2:25 pm pre Přemek » Bezdrôtový prenos obrazovky smartfónu na TV, alebo projektor, "A JE TO !".Št marec 17, 2016 5:47 pm pre riki1 » Zadna pneu - vydrz.Pi február 26, 2016 1:49 pm pre Přemek » Ako sa svetlo dokáže širiť rovnakou rýchlosťou voči každému , alebo keď budúcnosť nastane skôr ako minulosť.Po február 08, 2016 1:04 pm pre riki1 » Prva jazda roku 2016.So február 06, 2016 3:50 pm pre riki1 |
|