Ahoj.
Tak mohu zhodnotit fungování X-TRE powerbox XT-SO-1.
Máme odjeto 800km s tímto systémem.
+ Tato krabička upravuje i řídící mapu jednotlivých rychlostí ( nastaveno z výroby)
+ Zachovává funkci originálního ukazatele zařazeného rychlostního stupně v palubovce.
+ Odstraňuje omezovač rychlosti.
Na moto mám pro lepší přehled KN filtr.
Jedná se o model Hayabusa K9.
Dříve se nedala Busa použít kolem 2tis otáček ( za jízdy ) - nerovnoměrný chod motoru ( větší vibrace, nepoužitelná pro rozjetí z 50km/h na 5 rychlostní stupeň. Hayabusa v tomto tempu točí těsně pod 2 tisíce.
Po namontování této krabičky se mohu bez obav rozjet i na 6rychlostní stupeň z 50km/h a to točí těsně nad 1500 ot. Jedná se o plynulý zátah bez škubání či divného zvuku z motoru.
Můžete díky této krabičce jezdit i jen do 3 tis ot a jízda bude příjemná a bez problémů s podtočením ( nebo nadměrným chvěním motoru v nízkých otáčkách), ideální na kochačku nebo popojíždění.
Spotřebu to nezvedá - možná zanedbatelně ( nezjištěno ).
Na neutrálu x-tree je standartně vypnuté. Aktivuje se až při zařazeném rychlostním stupni.
Pro propojení s řídící jednotkou a s +U doporučuji napájet. Svorky za čas ztratí kontakt a budete hledat zbytečně závady.
Málem jsem zapomněl: Je nutné nastavit x-tre na Hayabusa dle návodu!!! Já jsem měl třeba z výroby nastavený na b-kinga - je třeba to nastavit!!!

!!!DOPORUČUJU!!!
Pokud budete mít dotaz, ptejte se.