zatial staci (dal som to sem uz len kvoli tomu nech ja nestratim linky)
riki1 Admin
Počet príspevkov : 813 Join date : 06.04.2009
Predmet: Re: Lacne doplnky z Ebay-a Pi september 09, 2011 9:32 pm
... presne kvoli tomu to sem davam aj ja
rainman
Počet príspevkov : 48 Join date : 18.01.2011 Bydlisko : Waterford , Ireland
Predmet: Re: Lacne doplnky z Ebay-a Št október 06, 2011 11:54 pm
odstate ale lacne pneumatiky ??? ak si kupis odstatu a lacnu tresku v majoneze tak skoncis so salmonelozou na kratky cas v nemocnici , ak si kupis odstatu a lacnu pneumatiku tak je riziko ze v tej nemocnici pobudnes aj dlhsie !!! inac aj loziska do predneho kola co som si kupil "lacnejsie" na ebay tak mi nevydrzali ani rok
Kweni
Počet príspevkov : 477 Join date : 23.12.2010 Age : 33 Bydlisko : Nové Zámky
Predmet: Re: Lacne doplnky z Ebay-a Pi október 07, 2011 1:20 am
rainman napísal:
odstate ale lacne pneumatiky ??? ak si kupis odstatu a lacnu tresku v majoneze tak skoncis so salmonelozou na kratky cas v nemocnici , ak si kupis odstatu a lacnu pneumatiku tak je riziko ze v tej nemocnici pobudnes aj dlhsie !!! inac aj loziska do predneho kola co som si kupil "lacnejsie" na ebay tak mi nevydrzali ani rok
odstata pneu je zevraj tvrdsia .. a prave to chcem aby bola co najtvrdsia .. kedze za 7mesiacov som najazdil cez 10.000km a moja sezona nekonci ani v decembri tak nemienim menit pneu po 5-8tisic km .. kludne aj kazdych 12-15tisic .. to ze bude tvrdsia a bude sa smykat predycham
teraz pozeram dokonca ze motorku som prihlasoval 6. aprila a vodicak som dostal az 31. maja (to uz som bol na pol ceste k druhej vymene oleja )
riki1 Admin
Počet príspevkov : 813 Join date : 06.04.2009
Predmet: Re: Lacne doplnky z Ebay-a Po január 09, 2012 7:31 pm
Počet príspevkov : 376 Join date : 01.05.2009 Age : 50 Bydlisko : blava
Predmet: Re: Lacne doplnky z Ebay-a Ut január 27, 2015 10:37 am
tiez si myslim, ze ked niekto jazdi pohodovu turistiku v ramci predpisov, je vyjazdeny a nerobi kokociny, tak by tvrdsie pneu nemali byt problem, samozrejme, ze ked niekto jazdi palbu, tak by to kupovat nemal...